zakelijke evenementen

ent u op zoek naar een cateraar voor uw zakelijke evenement? Partycatering van den Berg heeft jarenlange ervaring met het cateren en organiseren van zakelijke events. Wij maken maatwerk van elk event!

Evenementen catering
Het organiseren van een (publiek) evenement vraagt veel tijd en een goed organisatievermogen. Wij hebben ervaren projectmanagers in dienst welke u kunnen ondersteunen tijdens de organisatie van uw event.

Catering bij een officiële opening
Bij een officiële opening is uw bedrijf het middelpunt van de belangstelling. Uw gasten oordelen op hun eerste indruk. Wij kunnen u helpen bij een perfecte eerste indruk, helemaal in de stijl van uw organisatie.

Personeelsfeest Catering
Wilt u uw personeel in het zonnetje zetten door middel van een personeelsfeest? Wij helpen u graag met de opzet en organisatie hiervan.

Bedrijfsjubileum Catering
Jubilea zijn er om gevierd te worden. Elke mijlpaal is in onze ogen een feest waard!
Heeft uw organisatie een bijzonder jubileum dat u wilt vieren? Wij helpen graag met de organisatie van het jubileumfeest.

Bouwplaats Catering
Door onze jarenlange ervaring in het werken voor aannemers weten wij als geen ander wat het betekend om de catering te verzorgen op een bouwlocatie. Bijna alle logistieke uitdagingen hebben wij al eens meegemaakt. Onze projectmanager komt altijd eerst op de bouwplaats even kijken om kennis te maken met de uitvoerder en de situatie ter plaatse.
Gaat het bijvoorbeeld om start verkoop, start bouw, slaan eerste paal, viering hoogste punt, kijkdagen of oplevering dan is Partycatering van den Berg uw ervaren partner!

B

zakelijke evenementen

ontbijt & lunch

ontbijt & lunch

e dag starten met een ontbijtsessie op de zaak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In overleg met u stellen wij een ontbijt samen zodat u ongestoord kunt doen wat belangrijk voor u is. Wij zorgen voor de rest. Denkt u hierbij aan tafels, stoelen, personeel.

D

Ook voor de lunch zijn wij uw partij. Van een schaal met verse belegde broodjes tot een compleet verzorgde lunch in gangen uitgeserveerd of een buffet. Heeft u interesse, neem dan telefonisch of per e-mail contact op! Of stel uw vraag hieronder. We zijn u graag tot dienst!

 FOOD catering

DENK EENS AAN EEN WALKING DINNER !

Kijkt u in onze cateringbrochure op deze pagina voor de diverse mogelijkheden. Of bel voor meer informatie.

ij leveren op de door u gewenste locatie buffetten en diners. Alles wat met goed en lekker eten en drinken te maken heeft kunnen wij bij u leveren.

W

FOOD CATERING

bedrijfscatering

bedrijfscatering

U personeel verdient natuurlijk het beste.
Bij drukte op het werk kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor overwerkmaaltijden.
Het dagelijkse menu kan in overleg met u worden samengesteld. Neemt u contact op voor de diverse mogelijkheden.

Wilt u tijdens de lunch alleen broodjes in het assortiment, of ook warme gerechten zoals soep en snacks? Wat te denken van bijvoorbeeld een saladebar of hapjes bij de vrijdagmiddagborrel.

THRILLED!

WE COULDN'T BELIEVE HOW AMAZING THE IMAGES ARE. WE ARE GOING TO HANG THEM ON THE WALL.

CONTACT

Voor al uw vragen, vul dit contactformulier in, bel ons of bezoek één van onze vestigingen:

Kantoor, productie & postadres:
Passage 31, 2741 HB Waddinxveen
telefonische verkoop  0182-612044
info@vd-berg.nl

neem contact met ons op. we zien er naar uit!

Siroopwafelbakkerij, Lunchroom en Winkel
Lange Groenendaal 32, Gouda
tel. 0182-529975
Winkel Waddinxveen
Koningin Wilhelminaplein 12, Waddinxveen
tel. 0182-759019

Wilt u een cateringofferte aanvragen, ga dan naar het volgende aanvraagformulier:

Bedankt voor uw bericht!

we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

catering offerte aanvragen:

bedankt
voor uw bezoek!