Over van den Berg

Vacatures

Banketbakkerij-Partyservice van den Berg valt al 150 jaar in de smaak bij liefhebbers van zoete delicatessen en culinaire verwennerijen van exclusieve topkwaliteit.

Ook voor een breed assortiment buffetten, diners, (bedrijfs)lunches, de complete aankleding van (thema)feesten, recepties, bedrijfsopeningen, walking dinners en dergelijke zijn zowel bedrijven als particulieren bij ons aan het juiste adres.

Wij hopen nog jarenlang u alle ingredienten te bieden om uw wensen smaakvol in te vullen.

Het team van Van den Berg

In 1864 stond Cor van den Berg met zijn brood- en banketbakkerij aan de wieg van ons huidige familiebedrijf. In de naoorlogse jaren ging zijn achterkleinzoon Arie van den Berg zich ook toeleggen op het koken voor boerenbruiloften en dorpshuizen. Daaruit ontstond in 1960 Partyservice van den Berg in Waddinxveen. Anno 2013 een volwaardige Partycateraar met alle disciplines in eigen huis. In 1989 kreeg onze onderneming zijn huidige vorm door overname van Van Vliet's Siroopwafels in Gouda.

Inmiddels is de dagelijkse leiding in handen van alweer de vijfde generatie. In onze winkels in Waddinxveen en Gouda vinden fijnproevers alles onder één dak op het gebied van taarten, gebak, siroopwafels, chocolade- en relatiegeschenken.

Smaakmakers in banket, catering en siroopwafels

Kijk op onze facebookpagina voor het laatste nieuws